Over mij 02

WAT IS JOUW VERHAAL?

De vrouw achter jouw personal branding

Ik geloof er heilig in dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. Jouw verhaal is de bron van je onderneming. En dat verhaal mag verteld worden. Dat is niet alleen voorbehouden aan grote bedrijven en ondernemingen.

Als ondernemer kun je niet zonder personal branding. Het liefst wil je allemaal jubelklanten die met plezier hun geld aan jouw dienst uitgeven. Klanten die van jou ‘aan’ gaan en andersom. Foto's ondersteunen en versterken jouw verhaal, waardoor jij een onuitwisbare indruk achterlaat bij jouw potentiële klanten, zodat ze jou veel beter onthouden en als eerste voor jou kiezen.

Mijn verhaal...

In 2017 werd bij mijn zoon, net 14 jaar, een zeldzame vorm van botkanker geconstateerd. Onze wereld stond compleet op zijn kop. Je wordt geleefd en je staat op standje overleven. Ik zocht een manier om met mijn angst, verdriet en machteloosheid om te gaan. Er ontstond een idee om een mannenkalender te maken waarvan de opbrengst naar het goede doel zou gaan.

Na mijn oproep op social media “Durf jij jezelf bloot te geven?” ontplofte mijn mailbox. Mannen uit heel Nederland reageerden mannen dat ze belangeloos wilden meewerken aan het project. In twee maanden tijd poseerden twaalf mannen voor mijn camera. Mannen, waarvan ik de meesten niet kende, zonder enige cameraervaring, maar die wel het lef hadden om zichzelf bloot te geven. Het resultaat was verbluffend en met trots kon ik een mooi bedrag aan Kika doneren.

Nog iedere dag ben ik het artsenteam en zijn beschermengel ontzettend dankbaar dat mijn zoon er zo goed is uitgekomen. Hoe gek het misschien ook klinkt, deze periode zette ook iets in beweging. Het besef dat ik alles uit het leven wil halen en te kiezen voor datgene waar ik 100% blij van word: het fotograferen van mensen m/v/x!

Personal Branding

Ik ga 'aan' als ik de rode draad uit jouw zakelijke en persoonlijke verhaal weet te halen. Dat vertaal ik naar een persoonlijk concept.

Een concept waar jij een big smile van krijgt en nog liever gisteren dan vandaag uitgevoerd ziet. Een concept dat past bij het verhaal wie jij bent en wat je wilt uitstralen. We kleuren binnen en buiten de lijntjes in een stijl die je het beste kunt omschrijven als puur, eerlijk, speels en in het hier en nu.

Jubelklanten

Ben jij coach, (copy)writer of creatieveling en mis je de creativiteit om jouw verhaal in beeld te vertellen? Heb je geen idee waar te beginnen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan ben jij mijn Jubelklant! Ik bedenk een eigentijds, one-of-a-kind en ijzersterk concept dat past bij jou en je onderneming. Mijn creativiteit en expertise deel ik graag met jou, zodat je een onuitwisbare indruk achterlaat.

Vertel jij al jouw verhaal of kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

7 fun facts...

  • Ik ben dol op brocante en antiek marktjes. Voor een habbekrats dat ene vintage of té gekke item op de kop te tikken. En dat wie weet ooit kapitalen waard blijkt te zijn.
  • Ik heb een huizen tic: inmiddels ben ik 8 keer verhuisd en heb ik 3 grootscheepse verbouwingen begeleid en overleefd 😉
  • Guilty pleasures: chocolade, decafé Latte macchiato en Italiaans ijs.
  • Dromen over wat ik nog meer kan worden: illustratrice van kinderboeken, schrijfster en interieurstyliste.
  • Wie schrijft die blijf: naast publicatie van twee gedichten en ‘Beeldverhalen uit de studio’, ligt er een manuscript met spannende verhalen bij de uitgever.
  • Ik woon samen met mijn studerende zoon en drie doerakken van katers die regelmatig de boel op stelten zetten.
  • Nutteloos tijdvermaak: ongegeneerd gluren naar miljoenenvilla's, verbouwde boerderijen of pareltjes van stadspanden op Funda.

Unlike Portrait Award

“Kunst is geen wedstrijd. Maar het streelt wel je ego als je werk in de prijzen valt”

Unlike Portrait Award 2020 3e plaats Esther Bekker
92976401_2687988214818255_8165548731748319232_o
Logo DuPho