Moi weggeefkind juli 2022

BrandMeUp!

De vrouw achter BrandMeUp!

Hey, ik ben Esther: de vrouw achter het BrandMeUp! concept.
Als Personal Branding fotograaf voor ambitieuze ondernemers sta ik altijd aan. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan, of dat nu is tijdens het lezen van een tijdschrift of een goed boek, een museum bezoeken, een film kijken of op een terras genieten van een Latte macchiatto. De ideeën liggen voor het oprapen, als je ze maar wilt zien.

Als ondernemer kun je niet meer zonder Personal Branding. Je wilt natuurlijk het liefst allemaal jubelklanten die met plezier hun geld aan jouw dienst of product uitgeven. Klanten die van jou ‘aan’ gaan en andersom. IJzersterke foto's ondersteunen en versterken jouw Personal Brand, zodat mensen jou onthouden en als eerste voor jou kiezen. THINK out of the BOX voor meer jubelklanten!

Samen met mijn studerende zoon en drie katers woon ik het prachtige Alkmaar.

Hoe het begon...

In 2017 werd bij mijn zoon, net 14 jaar, een zeldzame vorm van botkanker geconstateerd. Op zo’n moment staat de wereld compleet op zijn kop. Je wordt geleefd en je staat op standje overleven. Ik zocht een manier om met mijn angst, verdriet en onmacht om te gaan. En zo ontstond het idee om een mannenkalender te maken waarvan de opbrengst naar een goed doel zou gaan.

Na mijn oproep op social media “Durf jij jezelf bloot te geven?” ontplofte mijn mailbox. Uit heel Nederland reageerden mannen die belangeloos wilden meewerken aan het project. In twee maanden tijd poseerden twaalf mannen voor mijn camera. Mannen, waarvan ik de meesten niet kende, zonder enige cameraervaring, maar die wel het lef hadden om zichzelf bloot te geven. Het resultaat was verbluffend en met trots kon ik een mooi bedrag aan Kika doneren.

Nog iedere dag ben ik het artsenteam en zijn beschermengel dankbaar dat mijn zoon er zo goed is uitgekomen. Hoe gek het misschien ook klinkt, deze periode zette ook iets in beweging. Het besef dat ik alles uit het leven wil halen en te kiezen voor datgene waar ik 100% blij van word: het fotograferen van mensen m/v/x!

Personal Branding

Ik ga 'aan' als ik de rode draad uit jouw zakelijke en persoonlijke verhaal weet te halen. Dat vertaal ik naar een persoonlijk concept.

Een BrandMeUp! concept waar jij een big smile van krijgt en nog liever gisteren dan vandaag uitgevoerd ziet. Een concept dat past bij wie jij bent en wilt uitstralen. Waar jij vlinders van in je buik krijgt. We kleuren binnen en buiten de lijntjes in een stijl die je het beste kunt omschrijven als puur, stoer en speels. Soms met een vleugje zakelijk, Bohemian of Ibiza style.

Jubelklanten

Mijn ideale klanten zijn ambitieuze ondernemers: coaches, copywriters, VA's en creatievelingen, die het lef hebben om te kiezen voor een eigen stijl, maar waarbij de creativiteit en out-of-the-box denken over hun Personal Branding wel wat hulp kan gebruiken. Die hulp krijg je van mij in de vorm van een eigentijds, one-of-a-kind en ijzersterk BrandMeUp! concept. Ik deel mijn hersenspinsels en expertise dan ook graag met jou voor die big smile!

Benieuwd of mijn BrandMeUp! concept bij jou past?

7 fun facts...

  • Brocante of antiek markt? Here I come! Altijd op zoek naar dat ene vintage of andere té gekke item, dat je koopt voor een drol en waarvan je hoopt dat het minstens 1000 euro waard is!
  • Ik heb een huizen tic: inmiddels ben ik 8 keer verhuisd en heb ik 3 grootscheepse verbouwingen begeleid en overleefd 😉
  • Guilty pleasures: chocolade, Latte macchiato en Italiaans ijs.
  • Dromen over wat ik nog meer kan worden: illustratrice van kinderboeken, schrijfster en interieurstyliste.
  • Wie schrijft die blijf: naast publicatie van twee gedichten en ‘Beeldverhalen uit de studio’, ligt er nog een manuscript op de planken dat echt ooit nog een keer wordt uitgegeven!
  • Zeg jij: Filmpje pakken? Zeg ik: Wanneer gaan we? Star Wars, The Avengers en Doctor Strange staan in ieder geval in mijn top 10!
  • Nutteloos tijdvermaak: ongegeneerd gluren naar miljoenenvilla's, verbouwde boerderijen of pareltjes van stadspanden op Funda.

Unlike Portrait Award

“Kunst is geen wedstrijd. Maar het streelt wel je ego als je werk in de prijzen valt”

Unlike Portrait Award 2020 3e plaats Esther Bekker
92976401_2687988214818255_8165548731748319232_o
Logo DuPho