Profielfoto 9

De vrouw achter de camera

Mijn hoofd zit altijd vol ideeën, sokken, de kattenbak die verschoond moet worden, wat eten we vanavond, kijk een slakje, hoe zat het ook al weer met teveel slakken? even Googelen, verhip die bonnen moet ik ook nog inboeken, waar heb ik mijn sleutels gelaten? Dag of nacht maakt niet uit. Het is een vloek en een zegen.

Er is een mooie naam voor, maar ik noem mezelf liever de schrijvende fotograaf, barstensvol creatieve ideeën, die jou verder helpt met je Personal Banding.

Ik hou van mensen die net een tikkeltje anders bedraad zijn. Mensen die het nog spannend vinden om zichzelf in de picture te zetten. Mensen die ‘aan’ gaan als ze over hun passie praten. Die klik heb ik op één of andere manier met coaches en schrijvers. Jij en ik worden blij van elkaar, inspireren elkaar en vullen elkaar aan.

Misschien niet voor niets, omdat je als coach en schrijver de mens achter de mens bent. Je bent daardoor niet altijd even zichtbaar. Dat mag, vind je inmiddels zelf ook, best wel wat meer. En daar ontmoeten we elkaar. Want ik begrijp zo goed dat dat spannend is. Waar jij normaal anderen helpt op nummer één te staan, mag jij nu shinen. Door gewoon jezelf te zijn met net dat beetje extra peper.

Ik ben jouw Duracell konijntje, die je support, aanmoedigt en veren in je kont steekt. Op zo’n manier dat jij je snel op je gemak voelt. Ik hou niet van marketing trucjes, maar van puur, eerlijk en oprecht. Ik zet dat, wat je van binnen bent, op de foto. Ik denk out of the box, haal je uit je comfortzone, zodat jij helemaal tot je recht komt. Wat er altijd al was, mag nu gezien worden.

 

 

Ik kom via allerlei zijpaadjes, rozenblaadjes, partners in crime, het Alkmaars kaasmeisje en Bossche bollen uiteindelijk uit bij de rode draad van jouw ondernemersverhaal. Het verhaal dat je tot nu toe misschien te weinig vertelt. Het verhaal waarom jij doet wat je doet. Jouw lezer is stiekem hartstikke nieuwsgierig naar wie jij bent. Als ze denken jou een beetje beter te kennen, dan zullen ze ook eerder voor jou kiezen. Foto's zijn bij uitstek geschikt om jouw verhaal te ondersteunen en te versterken.

"You are the best brand, I'll make it outstanding!"

Die rode draad verbinden we aan een locatie, kleding en props, die het plaatje helemaal compleet maken. Het is niet zomaar een fotoshoot. Het is je totale Personal Branding die in één klap helder wordt en helemaal doorgevoerd kan worden in je onderneming.

Vind je het een uitdaging om je ondernemingsverhaal in beeld vast te leggen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

7 fun facts...

  • 12 juli verschijnt mijn boek: Schaduwspel -spannende verhalen geïnspireerde op het fotograferen van verlaten en vervallen gebouwen-
  • Ik ben dol op brocante en antiek marktjes. Voor een habbekrats dat ene vintage of té gekke item op de kop te tikken. En dat wie weet ooit kapitalen waard blijkt te zijn.
  • Ik heb een huizen tic: inmiddels ben ik 8 keer verhuisd en heb ik 3 grootscheepse verbouwingen begeleid en overleefd 😉
  • Guilty pleasures: chocolade, decafé Latte macchiato en Italiaans ijs.
  • Dromen over wat ik nog meer kan worden: illustratrice van kinderboeken, schrijfster en interieurstyliste.
  • Ik woon samen met mijn studerende zoon en drie katers die regelmatig de boel op stelten zetten.
  • Nutteloos tijdvermaak: ongegeneerd gluren naar miljoenenvilla's, verbouwde boerderijen of pareltjes van stadspanden op Funda.

Unlike Portrait Award

“Kunst is geen wedstrijd. Maar het streelt wel je ego als je werk in de prijzen valt”

Unlike Portrait Award 2020 3e plaats Esther Bekker
92976401_2687988214818255_8165548731748319232_o
Logo DuPho